Banc del temps de Menorca

Anam d’excursió!

Va aixecar-se el día una mica ennuvolat i ventós i hi havia dubtes de si faría mal temps, alguns es van tirar enrera. Jo vaig portar a la Mari Cruz, qui va venir en bus desde Ciutadella i la vaig recollir a la parada de Ferre per dur-la ( m’havia contactat la nit abans )
Així que ens vem trobar 18 persones al costat del Bruc, alguns ja ens coneixiem i hi vem coincidir i d’altres no. Erem un grup bastant heterogeni : un matrimoni “gran” de Ciutadella, un petit grup de 3 de Mao, 3 amigues de Mercadal ……
Vem decidir partir a les 11:20h i començar a caminar. Hi havia en Fuguet que coneixía el camí i ens va fer una mica de guia. Vem agafar el camí de litoral, ja que el camí de cavalls passa per l’interior i fa mes volta. Anavem fent aturades, per descansar , recollir grup ja que hi havia persones amb diferents ritmes , admirar el paisatge i fer la xerradeta. En total, 3 o 4 paradetes de 5-10 minuts fins arribar a Cala Escorxada a les 13:10 aprox. La dificultat del camí va ser “mitjana ” en alguns trams.
A la platja vem fer estesa, uns quants valents van nedar i tothom va menjar i compartir.

A les 3:30h aprox. vem decidir anar tornant, ja en grupets mes separats perque hi havia qui tenía mes pressa.

En arribar a Es Brucs, uns quants vem seure una estona a pendre un refresc. la gent semblava amb ganes de fer mes trobades, encara que no exclusivament per fer caminades llargues. Es parlava d’anar a Binimel.la, establir base i des d’allà anar qui volgues fins Pregonda, es a dir, caminades mes “light”. Un cop al mes, i potser a luliol i agost aturar-ho.

Els comentaris estan tancats.